Åminne Beerfest 2021

Juli 16-17

Evenemanget samlar mindre lokala bryggerier som kommer packa sina kylväskor fulla med ett blandat utbud från sina sortiment. Under evenemanget kan du smaka på de olika bryggeriernas ölsorter och utse din egen favorit. Det kommer förstås också finnas möjlighet till att avnjuta god mat och lyssna på bra musik – följ Åminne folkparks sociala medier för kontinuerliga uppdateringar och nyheter om evenemanget!

De bryggerier som kommer finnas på plats är Bock´s Corner Brewery, Kvarken Brewery, Jacobstads Craft Brewery, NP Brewers, Mallaskuun Panimo och Keppo Bryggeri. Kom och välj din favorit!

Tid: 16.7 kl. 17.00 – 23.00
17.7 kl. 15.00 – 23.00

Biljetter: 25 euro förköp och 30 euro vid dörren.
Biljetten inkluderar inträde till evenemanget båda dagarna och tre drinkbiljetter (à 15 cl). Netticket säljer också paket som inkluderar fler drinkbiljetter (8 biljetter och 13 biljetter). På plats kommer det finnas möjlighet att köpa matbiljetter och fler drinkbiljetter.

Musik: Det kommer också bjudas på riktigt bra musik under Beerefst. På fredag kommer FEAT Trio stå för musiken mellan kl. 18-22. På lördag får vi njuta av Hell on Heels från kl.16 och framåt. Efter att Beerfest stänger på lördag fortsätter Hell on heels att spela ända till kl.02.00 i puben.

Transport: Norrgårds trafik kommer att trafikera i enlighet med tidtabellen längs ner på sidan

Under evenemanget har vi betalterminaler och accepterar de flesta betalkort, men vi ber er att också för säkerhets skull reservera kontanter. Det här är evenemanget du väntat på!

***
Åminne folkpark tar i alla sina evenemang i beaktande rådande rekommendationer för coronasäkerhetsåtgärder och anpassar dem i enlighet med rådande myndighetsanvisningar. Vi strävar till att minimera risken för smittspridning genom tillräckliga säkerhetsavstånd och god handhygien. Vi ber er att inte komma på plats om ni uppvisar några som helst symptom eller känner er sjuka.

Åminne folkpark

16-17.7.2021

17:00

25 förköp/30 vid dörren

Rulla till toppen