Meistä

Åminne Folkparkia pyörittää voittoa tavoittelematon yhdistys, Åminne Folkpark r.y. Kaikki toiminta ja tapahtumat järjestetään vapaaehtoisten voimin. Tavoittenamme on tarjota monipuolista viihdytystä. Lavallamme nähdään niin paikallisia kuin kansainvälisiä tähtejä. Åminne Folkpark omistaa ja vuokraa tilojaan yksityistilaisuuksiin. GW & Friends tarjoaa cateringpalveluja tapahtumiin.

Åminne Folkpark r.y hallitus 2022-2023:

Madeleine Löflund (puheenjohtaja), Jonathan Jungerstam (varapuheenjohtaja), Janika Granlund (siihteri) ja Emma Svenns (talousvastaava).

Muut hallituksen jäsenet: Heidi Hemming, Sander Hemming, Ann-Louise Sjöstrand ja Daniel Doktar.

Varajäsenet: Peter Kaas, Björn Nygård ja Karolina Bergvik.

 

Yrityksemme on vaasalainen perheyritys joka toimii Vaasan tunnetuinpien korkeatason ravintoloiden Gustav Wasan ja Seglisen yrittäjinä. Asiakkaita palvelee laajan kokemuksen omaavia keittiömestareita ja sommeliereja, joista osa työskennellyt mm Michelin-tähden ravintoloissa Saksassa.

Tarjoamme makuelämyksinä skandinavialaisia hienostuneita makuja ja käytämme ruoissamme tuoreita paikallisia lähituottajien raaka-aineita. Sommelierimme tuovat Suomeen viinit joiden maut ovat tarkasti harkittu sopimaan ja täydentämään jokaista ateriaa ja hetkeä.

Yksityistilaisuuksien ateriat ja juomat räätälöidään tarvittaessa tarpeidenne mukaan, jossa meidän asiantunteva henkilöstö ovat teidän tukena suunnittelemassa ja löytämässä parhaimman mahdollisimman kokonaisuuden jotta toiveenne toteutuvat.

Tervetuloa nauttimaan Vaasan seudun parhaimmasta kulinaristisesta elämyksestä GW & Friends seurassa.

Siirry sivun alkuun
fiSuomi