Siirry suoraan sisältöön

Paviljonki

Ympäri vuotinen juhlatila 20 minuuttia Vaasasta

viivat-01-01-01

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota fantastista ruokaa, upean miljöön ja näköalan saaristoon isoille ryhmille Åminnen paviljongissa. Istuvat illalliset jopa 430 henkilölle!

Paviljongi kävi läpi täydellisen uudistuksen vuosina 2016-2017 ja vastaa täysin nykyajan tarpeita. Vanhasta 1950-luvulla rakennetusta paviljongista säilytettiin hieno puulattia oikeaa tunnelmaa antamaan. Tilat sopivat erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin sekä seisovalle että istuvalle yleisölle.

Kock Kim Hellman

Vankka kokemus ruoasta ja juhlista

viivat-01-01-01

Ravintoloitsija Kim Hellman, tunnettu muun muassa ravintola Gustav Wasasta, takaa ikimuistoisen illan tapahtumallesi. Räätälöimme mielellämme kokonaisuuden juuri sinulle. Olemme olleet mukana toteuttamassa monia suuria tapahtumia sitseistä gaalaillallisiin ja yritysjuhliin.

Pyöreässä ja suuressa paviljongissa on helposti saavutettava lava ja tila sopii myös erilaisiin teemoihin: Miksi et järjestäisi rantajuhlia helmikuussa, Oktoberfesteja lokakuussa tai pikkujouluja?

Kaikki paviljongin ruoka ja juoma tulee meiltä. Voimme koristella ja auttaa kaikessa, mikä liittyy tapahtumaanne!

Esimerkkejä menuista

viivat-01-01-01

Saaristolaisbuffet jossa paikallisia sillejä ja graavattuja kaloja, salaatteja, tahnoja sekä kylmäsavustettuja lihoja. Mausteinen kala- ja äyriäiskeitto sekä grillattua possua pääruoaksi. Jälkiruoaksi tyrnijäätelöä ja marengilla höystettyä suklaamoussea.

Kolmen ruokalajin illallisen alkuruokana tarjoillaan metsäkuusella maustettua siikaa, paikallista kaalia ja poronjäkälää. Pääruokana on hitaasti grillattua naudanrintaa, paahdettuja perunoita, vanilja-sitruunalla haudutettuja porkkanoita, punaviinikastiketta sekä lehtikaalia. Illallisen päätteeksi tarjoillaan suklaaganachea, keitettyä raparperia ja mustikkaparfaitta.

Sopiva annos Oktoberfestiin voisi olla hirvenmakkaraa, kermaista parmesaaniperunaa ja marinoitua kaalia.

Käytämme paikallisia raaka-aineita ja toimijoita, joten menu vaihtelee sesonkien mukaan.

Åminne paviljongen

"Pidimme henkilöstömme juhlan Åminessa lokakuussa. Paikka oli kauniisti koristeltu ja ihanan tunnelmallinen. Juhlassa oli mukana noin 270 henkilöä.

Yhteydenpito ja juhlien suunnittelu toimi hienosti ja menu juhliimme syntyi ammattilaisten ideoimana. Tilat sopivat mainiosti juuri tämänkaltaisiin juhliin: yksi yhteinen tila ja suuri esiintymislava bändille. Vaikka sijainti on hieman sivussa Vaasan keskustasta, bussikuljetuksilla saimme logistiikan toimimaan mainiosti.

Otimme Kimin kautta ruuat, tilan, tilan koristelut sekä järjestysmiehet – tilaisuus onnistui hienosti ja saimme henkilöstöltämmekin hyvää palautetta."

HR Director Piia Tuliniemi & HR Business Partner Sarita Åkerfelt, VEO Group

Suosituksia

viivat-01-01-01

”Järjestimme Logsetin 30-vuotisjuhlan Åminne Folkparkissa. Mukana juhlassa oli jälleenmyyjäverkostoa 19 eri maasta sekä henkilökuntaamme puolisoineen Koivulahdesta kaikkiaan noin 170 henkilöä.

Metsäkoneita valmistavana yrityksenä tilasimme metsäisen menun, ja grillit sauhusivat terassilla vieraiden saapuessa paikalle. Åminne Folkpark oli ihan loistava juhlapaikka, eikä tila ollut yhtään liian suuri 700 hengen kapasiteetista huolimatta. Terassilla valmistettu ruoka oli hieno ohjelmanumero, ja loistavien ideoiden ansiosta juhlan tunnelma oli rento alusta saakka.

Åminnen väen ansiosta järjestelyt sujuivat niin hienosti, että minua ei juurikaan tarvittu. Minulle nämä olivat helpoimmat ja hienoimmat juhlat miesmuistiin. Menu oli erittäin hyvä, sopivasti fine diningiä yhdistettynä rentoon nautiskeluun. Ilta ei olisi voinut olla enempää meidän näköinen, kiitos!”

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jussi Metsäpelto, Logset Oy

Åminne paviljongen

Åminnen rannikkokylä

viivat-01-01-01

Tunnelmallinen paviljonki sijaitsee ainutlaatuisen luonnon keskellä Åminnen kylässä Maalahdessa. Kvarkenin saaristo on Suomen ainoa luonnonkohde Unescon maailmanperintölistalla. Suojaisan suiston rantoja reunustavat perinteiset venevajat tekevät rannikkokylän idyllistä täydellisen.

Paviljongin ja ravintolan lisäksi Folkparkin vierestä löytyy paljon muutakin: uimaranta, vierassatama, luontopolku, lintutorni, venemuseo ja lomakylä.

Åminnen vaikuttava miljöö varmistaa irtioton arjesta kaikkina vuodenaikoina.

Oletko kiinnostunut vuokraamaan juhlatilan? Ota yhteyttä!

viivat-01-01-01
Åminne paviljongen

050 306 6395

aminne@gustavwasa.com

    fi