Paviljonki


Tarvitsetko tilan tapahtumallesi?

Åminne Folkparkin paviljonki täysremontoitiin vuosina 2016-2017, jotta paviljonki vastaisi nykyajan vaatimuksia ja mukavuuksia paremmin. Vanhasta alkuperäisestä pailjongista, joka rakennettiin 1950-luvulla, säästettiin alkuperäinen lattia, jotta tiloissa säilyisi oikea alkuperäinen tunnelma. Paviljongin tilat soveltuu erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin niin istuvalle kuin seisovallekin yleisölle. Alla olevasta listasta näette paviljongin yleisökapasiteetin riippuen minkälainen tapahtuma kyseessä. Paviljongin yhteydessä löytyy iso terassi joka aukenee länteen päin upealla merimaisemalla. 

Täysin remontoidussa paviljongissa on lattia-alaa yhteensä 510 neliömetriä sekä esiintymislava joka on kooltaan 92 neliömetriä. Tiloissa on sisäänrakennettu valo- ja äänitekniikka. Tanssilattian ja esiintymislavan yhteydestä löytyy anniskelualue baareineen, narikka ja istumatilaa noin 30 henkilölle. Näiden tilojen lisäksi löytyy mm artistitilat, jonka yhteydessä mm kaksi vessaa ja kaksi suihkutilaa lukollisilla pukukaapeilla, sekä paviljongin toimitilat. 

Vuonna 2019 saatettiin loppuun vessarakennuksen laajennusshanke, joka sisältää kaksi erillistä vessatilaa naisille ja miehille sekä erillinen inva-vessa. 

Paviljongin tapahtumakapasiteetti: 

  • Seisovaa yleisöä: noin 1500 henkilöä 

  • Istuvaa yleisöä tuoleineen: noin 500 henkilöä

  • Ruokailevaa yleisöä tuoleineen ja pöytineen: noin 400 henkilöä

 

Oletko kiinnostunut vuokraamaan? Ota yhteyttä!

    Siirry sivun alkuun
    fiSuomi