Paviljongen


Behöver du en lokal för ditt evenemang?

Paviljongen vid Åminne Folkpark genomgick 2016-2017 en totalrenovering för att bättre motsvara dagens behov av utrymmen. Från den gamla paviljongen som uppfördes på 1950-talet lämnades golvet i så gott som hela paviljongen kvar, för att ge den rätta känslan. Paviljongens utrymmen passar utmärkt för olika former av evenemang, både för stående och sittande publik. Nedan finns listat kapaciteten beroende på evenemangstyp. I anslutning till paviljongen finns en terrass som vetter västerut med havsutsikt. 

I den nyrenoverade paviljongen är golvytan för sittplatser totalt 510 kvadratmeter, med en scenyta på 92 m2 med inbyggt ljud- och ljusteknik. I anslutning till dansgolv och scen finns serveringsområde med bar, klädgarderob och sittplatser för ca 30 personer. Vidare finns ett antal separata mindre utrymmen som artistrum, funktionärsrum m.fl. I artistrummet finns två toaletter samt två duschutrymmen med låsbara skåp. 

2019 färdigställdes även en toalettbyggnad inne i paviljongen som rymmer två stora separata dam- och herrtoaletter samt en inva-toalett. 

Möjlig evenemangskapacitet i paviljongbyggnaden: 

  • Stående publik: ca 1500 personer 

  • Sittande publik i teaterform: ca 500 personer

  • Sittande publik vid långbord: ca 400 personer (rekommenderat minimiantal ca 150 personer)

 

Är du intresserad av att hyra? Ta kontakt nedan!

    Rulla till toppen
    sv_SESvenska